onsdag 26. september 2007

Bilrace til glede for store og små

I anledning at det endelig var blitt torsdag, ble det i The International Student Exchange Hall arrangert et bilrace av dimensjoner. Det vil si, veldig små dimensjoner. Men nok digresjoner. Etter stort press fra Einar og et samlet pressekorps, gikk Finn, Yuta og jeg til innkjøp av tre små radiostyrte biler, med den hensikt å stelle i stand et skikkelig bilræis oppå bordet i stuen.

- Guttene var så krye at ingen av dem fikk sove, før de flere dager senere gråt seg i søvn da nostalgien slo inn.

Etter mye om og men, ble deltagerne endelig enige om reglene for racet, og hvilken målform som skulle brukes av kommentator Bjarte. Klokken 22.18 var det hele i gang; Finn startet sterkt og lå til tider, med god hjelp fra sitt hemmelige våpen "flytte bilen med hånden", helt i tet.

- Finn prøver å få bilen til å bevege seg. Vi hadde ikke hjerte til å fortelle ham at han ikke kunne styre bilen med en tilfeldig plastbit han fant i vasken.

Men som ordtaket skal ha det til, juks er ikke vits når man spiller mot en maestro, og team HC dro i land seieren med god margin bak de to andre. Finn og Einar skulle ha det til at man måtte være først over målstreken for å vinne, men da vi ikke hadde avtalt dette på forhånd krevde jeg annullering av hele racet.


8 kommentarer:

Unknown sa...

pluss for video. pluss for lydspor i video. pluss for fargefyrverkeriet på slutten (du må ha brukt videoredigeringens ekvivalent til MS Paint).

den kunne gjerne fortsatt litt lenger.

men som de sier:

der fikk du kommentaren din!

Unknown sa...

しかし、練習しながら、かてるようにならないよ

Hans Christian sa...

Du takkes for din ærlige fremstilling av dine synspunkter. Du har faktisk mer rett en du skulle tro; jeg har her brukt paint, og manuelt laget en film med 24 fps, ved å bruke knappen Print Screen.

Angående det siste du skrev; det er bare lufsefranser som bruker kanjier vi ikke har lært.

Anonym sa...

Fantastisk, rett og slett

Anonym sa...

Mange sexy menn i den filmen ja.

Anonym sa...

jeg stiller 質問 ved om filmen var lang nok. mikrobilrace er en veldig kompleks og mangefasettert idrett, og dette korte sammendraget yter ikke sporten rettferdighet.

en director's cut bes oversendt pr. rørpost.

Anonym sa...

That's like...totally rad, dude.

Men, viktig å huske på at fyllekjøring dreper. Minnet mest om det, sånn egentlig.

On another note, har du lyst til å hooke meg opp med en liten Domo-kun? Føler at livskvaliteten min ville steget flere hakk ved å ha den lille rabagasten i leiligheten. Your services will of course be well rewarded...

Fred ut til neste bloggpost

Øyvind A.K.A. Rupi

Sverre eller Sveur eller Svør sa...

Sier som einar, og legger til pluss for oppbygging, klimax og vendepunkt. Hvilken bil er din?