mandag 15. oktober 2007

BarbeQ over en lav sko

Da Bjarte og undertegnede fredag kveld var ute og tok tempen på byen med kvikksølvtermometer, ble vi helt plutselig invitert med på en privat fest/barbeque på utestedet til en kompis. Vi valgte å svare ved hjelp av ordet "ja", og på søndag fulgte vi opp med å faktisk dra dit. Det angret vi ikke på.

- Japans svar på Emil i Lønneberget klarte på mystisk vis å komme med på bildet øverst til høyre, og forsvant like fort som han ankom. Ingen visste hvem han var, men alle savnet ham veldig.

Der var det spis så mye/ drikk så mye du vil for en slikk og ingenting (les: penger, men ikke særlig mye), god stemning, ganske kjiip japansk musikk, og nok av hyggelige folk fra mange forskjellige nasjoner, utelukkende japanske.

Blant de inviterte var mange folk invitert; jeg nevner i fleng:

Okachin - Innehaver i den lille stambaren som lå vegg i vegg. Eneste forskjellen på kvelden hans var at han her var på den andre siden av veggen, ellers gjorde han akkurat det samme som han pleide ellers; spise grillspyd, skrive noveller og drikke halvlitere mens han lo og var lættis. Plutselig satte han igang og fyrte løs masse random engelske setninger som ikke hadde sammenheng med verden rundt ham. Vanskelig å beskrive hvor søtt det var.

- Okachin (til høyre) var i ferd med å slå til Bjarte som resultat av en gammel familiefeide, men ombestemte seg da han så kameraet, og inkorporerte sinnet sitt i bildet på mesterlig vis.

The disgruntled girl - En jente viss navn vi begge glemte så fort vi fikk høre det. Hun fikk tidlig etablert at hun var på utkikk etter kjæreste, gjerne europeer. Gjerne nordmann. Hun fikk alle de andre jentene til å si det samme, mens vi stod og nikket høflig. Resten av kvelden gikk med på at hun flørtet ved å prikke Bjarte på hånden, og da han reagerte og lurte på hva hun drev med, sa hun at hun bare ville ta på ham. Så fortsatte hun. Det er første gangen jeg har sett Bjarte skikkelig satt ut, og det varmet å få se Bjarte, medmennesket, og ikke bare Bjarte, mediemogulen.

- Bjarte insisterte på at han så perfekt ut fra alle vinkler, og ville ikke slutte å mase før jeg tok et bilde hengende fra taket. Han hadde rett.

Dan the man - Japaner som muligens har en liten skrue løs, men som likevel er en kongelig kis. Alltid veldig beskjeden, og blir til stadighet ledd av fordi han er så dum, men bare på en kjærlig måte. Etter litt leskende vann innenbords, fikk han sitt livs makeover inkl. maskara, og ble til kveldens primadonna.

- Etter makeoveren kunne Dan plutselig velge og vrake blant alle gutta.

Grunnet at vi hadde en klassetur neste dag, og måtte opp klokken 7, ble det en tidlig kveld. Det stoppet oss ikke i å være kule til siste sekund.

5 kommentarer:

RULEFINN sa...

Så ut som en strålende aften. Synd ikke mr Snus/mr 1000-år-gammel var der, han kunne nok kjørt en bra "jeg er død"-parodi.

Anonym sa...

Rå gjeng, jeg synes dere har mange venner nå.

Lurer på dette:
Hvorfor har Okachin caps på seg?
Hvorfor er det en blå plakat i bakgrunnen på noen bilder?
Hvorfor har de kjøkken?
Er du skjønn?

Hans Christian sa...

Skal vi se, first things first.

Okachin har faktisk ikke caps på seg, men ansiktet hans passer så perfekt til capsbruk at folk flest lager et fiktivt bilde av en caps oppå hodet hans.

Den blå plakaten ble hengt opp kun når det skulle bli tatt bilde, slik at folk skulle ha noe å lure på.

Siden selskapsarrangøren eier en liten café brukte han denne caféen som lokale, og der var det tilfeldigvis et kjøkken til disposisjon, såvel som kokker.

Jeg er vanvittig skjønn, faktisk langt skjønnere enn man skulle tro når man leser avisene.

Anonym sa...

Notert. Oppklarende! takk!

Sverre eller Sveur eller Svør sa...

Aaaaaahhh! Bar bi qju! Jeg lagde barbiku i går. Hadde en liten barb og bare smøg den opp i rompa på en ku som gikk forbi.