onsdag 17. oktober 2007

Operasjon gravenstein - En høstlig fotonovelle

For å åpne fotonovellen trengs et program som heter Adobe Reader, et program de fleste maskiner har installert. Skulle dette ikke vært tilfellet, tar programmet et drøyt minutt å nedlaste, og finnes gratis her: Adobe Reader

Det anbefales å lese den med ca 75 % oppløsning.

Her er novellen:
Enjoy!

9 kommentarer:

kay sa...

For en eventyrlig fotonovelle! Handlingen synes jeg kanskje var litt slapp, men må si jeg ikke har sett lignende før... Vil man se mer av lignende?

Unknown sa...

:)

mer fotonovelas!

Anonym sa...

så bra fontvalg også. hvor du finne?

Hans Christian sa...

Det ble laget i et standardprogram på mac, brukte den klassiske amerikansk -tegneserie-fonten. Oohoiiyeah

Anonym sa...

fortsettelse følger plz

Unknown sa...

Good stuff gutze, det er dette klassikere er laget av. Jeg holder selv på med en fotonovelle, den handler om en kar som drar til Japan og oppretter en blogg hvor han forteller om opplevelser og ann et leven der. Samtidig har han en diabolsk plan som bl.a. involverer at han ikke nevner bloggen til en av sine venner i Norge, selv om han har snakket med ham flere ganger over msn, og derfor ikke kan gjemme seg bak unnskyldninger av typen "Mobilen min kan bare motta mail." eller "Jeg ble utfordret til kamp i min lokale Dojo av avkommet til han gutten Daniel-san kjemper mot i Karate Kid III."

Jeg vet ikke helt hva som motiverer hovedpersonen, annet enn at han er en bastard. Noen tips?

:P

Hans Christian sa...

Bård: Eyyyy! Sorry, det falt meg ikke inn. Første gangen vi snakket på msn var bloggen ennå ikke lesbar, og andre gang, for en drøy uke siden, var det så mye å snakke om at det ikke falt meg inn.

Det skal sies at jeg omtrent ikke har drevet noen form for blogg-PR annet enn å skrive bloggadressen i statusfeltet på facebook, og i nicket mitt på msn.

No binchtens!

Anonym sa...

Heisann, Hope! Tenk, jeg kunne ha veddet på at eplene i Japan vokste i skolisser - hvilken gevinst jeg har gått glipp av ved å ikke utfordre noen før bekreftelsen kom her i fotonovellen. Ja, ja. Den som ler sist ler best..? Fin kåpe/frakk/trench, forresten.

Hans Christian sa...

Caroline: Takk for gode ord! Man regner med at over 100% av eplene i Japan enten henger fra snorer, eller ikke på greip.